Savoy Ulus Site yöneticisi Ceyhun Baş’ın 1 milyon doları zimmetine geçirip kaçtığı iddia edilmişti. Sitenin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı’nın komşularına karşı yaşadığı mahcubiyet nedeniyle zararı karşılamayı düşündüğü belirtildi.
Osman-Zeynep Çarmıklı’dan Nuri-Dicle İpek Öztaşkın’a, Cem-Okşan Mirap’tan Mustafa Sandal’a kadar sosyete ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismin oturduğu Ulus’taki 301 dairelik Ulus Savoy Sitesi dolandırıcılık iddiasıyla gündemde.
Site yöneticisi Ceyhun Baş’ın bir milyon doları (43 milyon TL) zimmetine geçirerek kaçtığı öne sürülmüştü. Söz konusu olayda yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre, yaklaşık 10 yıldır Savoy Ulus’ta profesyonel site yöneticiliği yapan Ceyhun Baş’ın site içerisindeki emlak ofisi, oto yıkama, kuaför ve marketin de sahibi olduğu ortaya çıktı.
İddiların ortaya çıkmasının ardından Çarmıklı’nın komşularına karşı büyük bir mahcubiyet yaşadığı ve sitenin uğradığı zararı karşılamayı gündemine aldığı öne sürüldü. Zararın nasıl ve hangi şartlarda telafi edileceğinin, önümüzdeki ay yapılacak site toplantısında netleşmesi bekleniyor.





















