İstanbul’da bugün sıcaklık değerleri Eylül ayının rekor sınırını geçti. Kentte bu ayın en sıcak günü yaşanıyor
Ancak sıcaklık yarın itibaren düşüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan, “Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyretti.
Ancak 21 Eylül 2017 Perşembe günü Marmara ve Kıyı Ege´de; 22 Eylül 2017 Cuma günü ve hafta sonunda yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinde hissedilir olmak üzere azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor” denildi.
Düşüşün 6 – 10 derece olacağı belirtilirken, “Aynı zamanda 21 Eylül 2017 Perşembe günü Trakya´da sıcaklık azalmasıyla birlikte başlayacak sağanak yağışların; 22 Eylül 2017 Cuma günü yurdumuzun kuzeybatısında (Marmara, Batı Karadeniz, Kuzey Ege ve İç Anadolu´nun kuzeybatısı), hafta sonunda ise ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde (Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu´nun kuzeydoğusu) etkili olacağı tahmin ediliyor” ifadeleri yer aldı.
DHA