Kayserispor Beşiktaş maçı ile Süper Lig’de heyecan devam ediyor.
Beşiktaş, İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması öncesi hareketli bir hafta geçirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, A Milli Takım teknik direktörlüğüne 1 Haziran itibarıyla Şenol Güneş’in getirildiğini açıklamasının ardından siyah-beyazlı kulüpte deneyimli teknik adamın durumu gündeme geldi.
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, olağan toplantısında Şenol Güneş ile sezon sonuna kadar devam etme kararı aldı.
Yaklaşık bir aydır gündemde olan Şenol Güneş-Milli Takım görüşmeleri, Güneş ve yönetim tarafından net olarak açıklanmasa da en sonunda resmileşince bu kez de ‘sezon sonuna kadar ne olacak’ tartışmaları maçın önüne geçti.
Hürriyet’te yer alan habere göre, her ne kadar yönetim; yaptığı açıklamayla, Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar devam edeceğini söylese de, ligin kalan maçları bir çok tartışmaya açık vaziyette.
Çünkü, camia içinde Şenol Güneş’in hemen bırakmasını isteyenler olduğu gibi, sezon sonunda güzel bir ayrılığın yaşanmasını isteyenler de az değil.
Kayserispor Beşiktaş maçı bugün saat 16:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yaparken, Serkan Çınar dördüncü hakem olacak.
Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynayacağı maçın 11’leri belli oldu.
Beşiktaş maçına saatler kala İstikbal Mobilya Kayserispor’un Hollandalı oyuncusu Tjaronn Chery kadrodan çıkartıldı. Annesinin kansere yakalanmasını öğrenen başarılı oyuncu Tjaronn Chery, teknik heyet ve yönetiminden izin alarak ailesinin yanına gitti.
Kayserispor: Lung, Kucher, Kana Bıyık, Sapunaru, Tiago, Şamil, Mensah, Deniz Türüç, Varela, Kravets, Umut Bulut.
Beşiktaş: Karius, Adriano, Medel, Vida, Caner, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Quaresma, Güven, Burak Yılmaz.