Inter Miami ile Hong Kong’daki özel maçta forma giymeyen Messi’nin çarşamba günü Japonya’nın başkenti Tokyo’da Vissel Kobe’ye karşı 30 dakika sahada yer alması Çinli futbolseverlerin tepkisini çekti.
Hangzhou Spor Ofisi’nden yapılan açıklamada, ‘bilinen nedenlerden’ dolayı Arjantin ile Nijerya arasındaki özel maçın oynanması için uygun koşulların oluşmadığı ve karşılaşmanın iptal edildiği bildirildi.
Arjantin Futbol Federasyonu yönetiminin Nijerya ile oynamak için alternatif bir kent arayışına girdiği basına yansıdı.
Fildişi Sahili’nin, başkent Pekin’de Arjantin’le yapacağı özel maçın planlamasındaysa henüz bir değişiklik yaşanmadı.
Inter Miami ile Hong Kong bölge takımı arasındaki özel maça bilet alan futbolseverlere ödedikleri ücretin yarısının iade edileceği duyurulmuştu.