Aktifhaber
  • GÜNDEM
  • ANALİZ
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • ÖZEL HABER
  • 15 TEMMUZ
  • SPOR
  • İŞKENCE
  • MEDYA
  • MAGAZİN
  • DİĞER
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR & SANAT
    • SAĞLIK
    • TEKNOLOJİ
    • YAŞAM
No Result
View All Result
  • GÜNDEM
  • ANALİZ
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • ÖZEL HABER
  • 15 TEMMUZ
  • SPOR
  • İŞKENCE
  • MEDYA
  • MAGAZİN
  • DİĞER
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR & SANAT
    • SAĞLIK
    • TEKNOLOJİ
    • YAŞAM
No Result
View All Result
Aktifhaber
No Result
View All Result

Survivor yarışmasıyla tanınmıştı: Futbolcu Aycan Yanaç’ın bir kadını darbettiği iddia edildi

by emre_aktifhaber
December 11, 2025
Survivor yarışmasıyla tanınmıştı: Futbolcu Aycan Yanaç’ın bir kadını darbettiği iddia edildi
5.1k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Şişli’de eğlence mekanına giden fizyoterapist Nisa Sözen (26), tuvalette futbolcu Aycan Yanaç (27) tarafından darbedildiğini öne sürdü. Yanaç’ın yüzüne vurduğunu ve yerde saçını çektiğini iddia eden Sözen, hastaneden darp raporu alarak şikayetçi oldu. Eğlence mekanında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili konuşan Nisa Sözen, “Direkt suratıma vurdu. Ben zaten o sırada yere düştüm. Saçımı tuttu, yüzümü, birşey görmüyordum o esnada. Ne oluyor, ne bitiyor, içeride kimse yoktu. Yerden kalktım. Beni tekrar aynı şekilde yüzüme vurarak yere yatırdı” dedi. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Aycan Yanaç ise, “Sosyal medya ve bazı internet platformlarında müvekkilimiz Aycan Yanaç’a yönelik servis edilen ‘Darp’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Olay, 6 Aralık Cuma günü saat 01.00 sıralarında Harbiye’de bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Akşam saatlerinde 3 kız arkadaşıyla birlikte mekana gelen fizyoterapist Nisa Sözen’in ikiz kız kardeşi eğlendiği sırada tuvalete gitti. Bir süre sonra kardeşinin arkasından gelen Nisa Sözen, ‘Esma’ diyerek tuvaletin kapılarına vurdu. Bu sırada iddiaya göre tuvalette olan futbolcu Aycan Yanaç ile Nisa Sözen arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda darbedildiğini iddia eden Sözen’i mekandaki diğer müşteriler araya girerek ayırdı. Mekanda yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından hastaneye giden Sözen, darp raporu alarak Aycan Yanaç’tan şikayetçi oldu.

“Suratıma vurup yere yatırdı”

Olayla ilgili konuşan Nisa Sözen, “Biz mekana gittik Cuma günü. Dört kızız. Kabin yanındayız. Daha gitmişiz saat 01.00 gibi gittik zaten. Sonra ikizim var benim bir de. İkizim yanımızdaydı. Sonra ben tuvaletteydim, tuvaletten masaya döndüm kabinin oraya. Arkadaşlarıma dedim ki, ‘Esma nerede.’ İkizimin adı Esma. Tuvalette dediler, indim tuvalete baktım. Bakmaya diye indim. Kapıyı çalıyorum, tuvaletten bir kız çıktı. Zaten iki tuvalet vardı. Diğer kapıyı çalıyorum.Hatta bir kız girdi, onunla sohbet ettim o sırada. Esma, Esma diye seslenerek kapıyı çaldım birkaç defa. Sonra, tabii ki müzikli bir ortam. İçeride biri bana dolu dese de, birşey dese de duymuyorum. Ben Esma’nın orada olduğuna inanarak, Esma, Esma diye kapıyı çalıyorum kapıyı açsın diye. Sonra en son şu sesi duydum, çok yüksek sesle bağırdığı için. ‘İçeride Esma yok diyorum, anlamıyor musun. Seni oraya gelirsem var ya’ dedi bir ses. Bunu demesiyle o kapıyı açması bir oldu. Bu arada şunu da söyleyeyim, benim boyum 1.58, 46 kiloyum. Karşımda, benden boy olarak uzun ve yapılı bir kız, bu kişinin adını vereceğim Aycan Yanaç, direkt suratıma bir vurdu. Ben zaten o sırada yere düştüm. Saçımı tuttu, yüzümü, birşey görmüyorum o esnada. Ne oluyor, ne bitiyor, içeride kimse yoktu; ama kafamı kaldırdığımda, yerden kalkmaya çalıştığımda 2 kişi daha falan fark ettim tuvalette, kim bilmiyorum. Sonra ben yerden kalktım. Beni tekrar aynı şekilde yüzüme vurarak yere yatırdı. Bacağımla daha sonradan fark ediyorum. Neyse onu sonra söyleyeceğim. Birkaç kere beni yere yatırdı.Tuvalet zaten dar. Küçük bir yer. Kaç kere başımı duvara vurdum yere yatarken. Her yerim çok fena. Saçımı çekmiş; çekti yani çok net hatırlamıyorum o anları. Kafamı duvara vurduğum için üstü şiş. Kafamın burası şiş. Bu şekilde olaylar” dedi.

“Şikayetçi oldum; darp raporu aldım”

Nisa Sözen, “Bacağımda kocaman bir sıyrık var. Sonra çıktık mekandan. Kızı korudular. Mekanda tanıdığım dediğim insanlar kızı aldı, ofis gibi bir yere götürdüler. Beni mekandan dışarı çıkartmaya çalıştılar ki ben zaten olay çıkmasın diye dışarı çıktım. Zaten hüngür hüngür ağlıyordum o sırada. Polisi çağırdım. Sadece ikizim o sırada beni o halde ağlarken gördüğü için çok sinirlendi. İçeri girmeye çalıştı falan. Mekan hiçbir şekilde o esnada bana yanıma gelmedi, iyi misin demedi, bana bir su vermedi, kimse. Bakın burayı özellikle söylüyorum, hiçkimse. Bu arada bu olaylar olurken, tuvaletin, yani bu kadınlar tuvaletinde olduğu için, tuvaletin dış kısmında beni bir şekilde tuvaletten attılar, ittiler, anlamadım ne olduğunu. Dış kısmında işte ben kendime anlatmaya çalışıyorum, ağlıyorum bir yandan, bir tane uzun boylu tahmin ediyorum ki güvenlik. Ben kendimi açıklamaya çalışırken ‘Gördüm kızı kaç kere yere yatırdı’ dedi. Neyse buradan sonra ben çıktım ettim. Kapıda işte dediğim gibi ikizim sinirlendi. O sırada polisler geldi. Bu sırada hiçkimse benim yanımda olmadı. Kimse bana ‘İyi misin’ demedi. Geçmiş olsun demedi. Ertesi gün ne bir arama ne birşey olmadı. Tabii ki ben o gün hemen karakola gittim şikayetçi oldum. Darp raporu aldım hastanede tomografi çekildi. Kan verdim. Röntgen çekildi, göğüs röntgeni. Dizim acıdı, dizimin röntgeni çekildi” ifadelerini kullandı.

“Davamın sonuna kadar arkasındayım”

Bu Haberlerdeİlginizi Çekebilir

İran’da ‘ABD askerleri için’ beş bin mezar hazırlandı

İran’da ‘ABD askerleri için’ beş bin mezar hazırlandı

January 31, 2026
5k
Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyon Yelena Rybakina

Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyon Yelena Rybakina

January 31, 2026
5k

Sözen, “Bugün hala nefes alamıyorum. Nefes alırken sol tarafım önden arkadan baskı var gibi böyle sıkışıyor ki ben fizyoterapistim, çalışan bir insanım. Bugün işe gidemedim; çünkü gücüm yok. Her yerim ağrıyor boynum, kolum, sırtım. Nefes bile alacak halde değilim. Öksürürken bile canım acıyor. Bu şekilde zaten savcılıkta, karakola şikayet ettim. Savcılıkta da bu dava görülecek umarım. Umarım cezasız kalmaz, umarım ben sadece dayak yediğimle kalmam. Aycan Yanaç’tan ve o mekandaki herkesten ve o mekandan sonuna kadar şikayetçiyim. Mekan ertesi gün, hatta aynı gece ben mekandaki tanıdığım kişiye yazdığımda ‘Bizlik hiçbirşey yok, sizin aranızda siz halledin’ dedi. Madem sizlik birşey yoktu, beni o mekandan dışarı alırken onu arka kapıdan kaçırmayacaktınız ya da içeri sokmayacaktınız. Polisler geldiğinde, ‘Hadi sen de çık bakalım, ikiniz aranızda halledin’ diyebilecektiniz. Madem sizlik birşey yoktu ben çıktıktan sonra bu olay bittikten sonra dönüp arkadaşlarıma ‘Sizin yüzünüzden 1 milyon para kaybettim’ diyemezsiniz. Ben orada canımla uğraşıyorum, ben orada berbat bir haldeyim ağlıyorum her yerim çizik sıyrık başım şişmiş saçlarım dağılmış ben o haldeyken sen orada 1 milyon kaybettiğini konuşuyorsun; bizim yüzümüzden 1 milyon zarar ettiğini söylüyorsun ve gidip bizim arkadaşlarımız olan masadan bir de daha söyleyip de içemediğimiz bir bardak alkolün hesabını almaya kalkıyorsun ve alıyorsun da. Üstüne üstlük ‘İndirim yaptırayım mı, çizdireyim mi hesabı’ gibi dalga da geçiyorsun. Ertesi gün hiçkimse beni aramıyor. Kimse bana bizlik birşey yok ama hani biz senden ‘O kız adına özür dileriz’ demiyor. O kız hala o mekana gitmeye devam ediyor. Herkes o kız ünlü tanınıyor, mekanın PR’ını yapıyor diye koruyor; ama ben burada kendi hakkımı savunacağım. Mahkeme olursa da eminim ona şahitlik de yapacak o mekandaki çalışanlar. Eminim onun tarafında olup ona şahitlik de yapacaklar. Ben davamın sonuna kadar arkasındayım” diye konuştu.

“İddialar gerçeği yansıtmamaktadır”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Aycan Yanaç’ın avukatı, “Sosyal medya ve bazı internet platformlarında müvekkilimiz Aycan Yanaç’a yönelik servis edilen ‘Darp’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna sunulan içerik ve açıklamalar eksik, çarpıtılmış ve yönlendirici niteliktedir. Gerçek dışı söylemler üzerinden yapılan paylaşımlar, tarafımızca ‘Gündeme gelme’ ve ‘İtibar zedeleme’ amacı taşıyan açıklamalar olarak değerlendirilmekte olup, ilgili kişi ve mecralar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyunun tek taraflı beyanlara ve kişilik haklarına zarar verici nitelikteki açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Tags: Aycan Yanaç
ShareTweet
Previous Post

400’den fazla şubesi bulunan ünlü tatlıcıdan konkordato başvurusu

Next Post

Trump, 1 milyon dolarlık Altın Kart vize uygulamasını başlattı; parayı verene rekor sürede oturum izni

İLGİLİHABERLER

İran’da ‘ABD askerleri için’ beş bin mezar hazırlandı
DÜNYA

İran’da ‘ABD askerleri için’ beş bin mezar hazırlandı

January 31, 2026
5k
Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyon Yelena Rybakina
Manşet Altı

Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyon Yelena Rybakina

January 31, 2026
5k
“Beatles” filmlerinden ilk görseller paylaşıldı
DÜNYA

“Beatles” filmlerinden ilk görseller paylaşıldı

January 31, 2026
5k
Erdoğan, sorusuna cevap alamayınca tepki gösterdi
GENEL

Erdoğan, sorusuna cevap alamayınca tepki gösterdi

January 31, 2026
5.1k
Güllü’nün ölümüyle ilgili ek bilirkişi raporu tartışma yarattı
GENEL

Güllü’nün ölümüyle ilgili ek bilirkişi raporu tartışma yarattı

January 31, 2026
5k
Uludağ’da telesiyej arızası: 50’ye yakın tatilci mahsur kaldı
GENEL

Uludağ’da telesiyej arızası: 50’ye yakın tatilci mahsur kaldı

January 31, 2026
5k
Daha Fazla Haber
İran’da ‘ABD askerleri için’ beş bin mezar hazırlandı

İran’da ‘ABD askerleri için’ beş bin mezar hazırlandı

January 31, 2026
5k
Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyon Yelena Rybakina

Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyon Yelena Rybakina

January 31, 2026
5k
“Beatles” filmlerinden ilk görseller paylaşıldı

“Beatles” filmlerinden ilk görseller paylaşıldı

January 31, 2026
5k
Erdoğan, sorusuna cevap alamayınca tepki gösterdi

Erdoğan, sorusuna cevap alamayınca tepki gösterdi

January 31, 2026
5.1k
Güllü’nün ölümüyle ilgili ek bilirkişi raporu tartışma yarattı

Güllü’nün ölümüyle ilgili ek bilirkişi raporu tartışma yarattı

January 31, 2026
5k
Uludağ’da telesiyej arızası: 50’ye yakın tatilci mahsur kaldı

Uludağ’da telesiyej arızası: 50’ye yakın tatilci mahsur kaldı

January 31, 2026
5k
Macaristan’da yakalanan Serdar Sertçelik Türkiye’ye iade edildi

Macaristan’da yakalanan Serdar Sertçelik Türkiye’ye iade edildi

January 31, 2026
5k
Emekli maaşı farklarının yatacağı tarih belli oldu

Emekli maaşı farklarının yatacağı tarih belli oldu

January 31, 2026
5k
Fatih Ürek’in cenaze programı belli oldu

Fatih Ürek’in cenaze programı belli oldu

January 31, 2026
5.1k
Kante’nin Fenerbahçe kararı istifa getirebilir

Kante’nin Fenerbahçe kararı istifa getirebilir

January 30, 2026
5.2k
Babasını öldüresiye dövdü, görüntüleri amcasına yolladı

Babasını öldüresiye dövdü, görüntüleri amcasına yolladı

January 30, 2026
5.2k
Trump resmen açıkladı: Adı bile piyasaları yakıp yıkmıştı

Trump resmen açıkladı: Adı bile piyasaları yakıp yıkmıştı

January 30, 2026
5.2k
Robin van Persie’nin yaşadığı büyük acı: Oğlunu oyuna aldı gözyaşlarıyla çıkardı

Robin van Persie’nin yaşadığı büyük acı: Oğlunu oyuna aldı gözyaşlarıyla çıkardı

January 30, 2026
5.1k
TAV’ın patronu Mustafa Sani Şener’e Fransa’da kelepçe

TAV’ın patronu Mustafa Sani Şener’e Fransa’da kelepçe

January 30, 2026
5.2k
Merve Taşkın hakkında yakalama kararı

Merve Taşkın hakkında yakalama kararı

January 30, 2026
5.1k
Aktifhaber

© 2022 - - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.J.

MENU

  • GÜNDEM
  • ANALİZ
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • ÖZEL HABER
  • 15 TEMMUZ
  • SPOR
  • İŞKENCE
  • MEDYA
  • MAGAZİN
  • DİĞER

BİZİ TAKİP EDİN

No Result
View All Result
  • GÜNDEM
  • ANALİZ
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • ÖZEL HABER
  • 15 TEMMUZ
  • SPOR
  • İŞKENCE
  • MEDYA
  • MAGAZİN
  • DİĞER
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR & SANAT
    • SAĞLIK
    • TEKNOLOJİ
    • YAŞAM

© 2022 - - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.J.