Son infaz düzenlemesiyle tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile bir diğer organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in barıştığı iddia edildi.
İddianın sahibi olan Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, “Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı, görüntülü aramayla Kur’an’a el basıp barıştı.” dedi.
Öztürk, köşesinde yazdığı barışın detaylarını, Medyascope’taki yayında anlattı. İkilinin ortak bir “dost” aracılığıyla barıştığını, “abi-kardeş gibi” olduklarını belirten Öztürk, şunları söyledi:
“Ben Sedat Peker ile telefonla görüştüm. Bana ‘Aramızda bir sorun yok’ dedi. Yakın bir dostları aracılığıyla görüşüyorlar. Görüntülü bir görüşme gerçekleştiriyorlar ve Kuran’a el basarak aralarında bir sorun olmadığını taahhüt ediyorlar.