Komedyen Şahan Gökbakar’ın ‘kaçak’ diye yıkım kararı alınan Marmaris’teki villasıyla ilgili iddianame hazırlandı.
Marmaris Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, Marmaris Asliye Ceza Mahkemesine sunuldu.
İddianamede, şüpheliler Şahan Gökbakar, kardeşi Togan Gökbakar ve Ç.Ö’nün Marmaris İlçesi Turgut Mahallesi’nde bulunan taşınmazda kaçak olarak ‘güneş panelleri, su deposu ve mevcut iskeleyi ahşap kaplama’ yaptıkları belirtildi.
İddianamede, şüphelilerin ‘İmar Kirliliğine Neden Olma‘, ‘Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununun 65/1 maddesine muhalefet‘ ve ‘3621 Sayılı Kıyı Kanunun 15/1,4 maddesine aykırılık‘ suçlarından üçer yıldan 10’ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
Gökbakar X hesabından kendisine tebligat gelmediğini söyledi.