CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Üye Katılım Töreni’nde yaptığı konuşmada gençlerin rahatsızlıklarının olduğu konuları bildiğini söyleyerek “Önünüzdeki tüm engelleri kaldıracağım, benim boynumun borcudur” dedi.
‘KADINLARIMIZ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE MECLİS’TE YER ALACAK’
Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
“Kadınların Meclis’te daha güçlü teslim etmesi için teklif verdik, reddettiler. İktidara geldiğimizde düzgünce bu konuda kanun yapacağız. Kadınlarımız en güçlü şekilde Meclis’te yer alacak.
Gençlerimizin rahatsızlıkları var, biliyorum. Önünüzdeki tüm engelleri kaldıracağım, benim boynumun borcudur.
‘HEDEFİMİZ BU MEMLEKETTE KARDEŞÇE YAŞAMAK’
Partimize yeni katılan arkadaşlarımız var. Evet, gelin, katılın. Hedefimiz bu memlekette kardeşçe yaşamak, alın terine değer vermek, yolsuzluğu bitirmek.
Torpili tamamen bitireceğim gençler, söz. Yapmıyorsam neden ben siyaset yapıyorum. Siyaset yapmanın amacı budur.
Bizim ailemiz sevgi dolu bir ailedir, bu aileye katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum.”