Zonguldak Ereğli’de bir baba, çocuğunun mama ve bez ihtiyacını karşılayamadığını söyleyerek çatıya çıktı ve intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen bir esnafın ”1 yıllık masrafını ben karşılayacağım” demesi üzerine ikna olup çatıdan inen baba, ekipler tarafından polis merkezine götürüldü.
Zonguldak’ta bir vatandaş, bebeğinin karnını doyuramadığı gerekçesiyle bir binanın çatısına çıkıp intihara kalkıştı. Baba, bir esnafın 1 yıllık bez ve mama karşılama sözü vermesinin ardından ikna edilerek çatıdan indirildi.
Asgari ücretli 22 bin lira, emekliye de 14 bin lira vererek dar gelirli vatandaşları açlığa mahkum edilirken Ereğli ilçesi Balık Mahallesi’nde bir baba evinin geçimini sağlayamadığı, çocuğuna mama ve bez dahi alamadığını söyleyerek 5 katlı binanın çatısına çıkıp intihar etmek istedi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
“PARA İSTEMİYORUM, MAMA İSTİYORUM”
Çocuğunun mama ve bez ihtiyacını karşılayamadığı öğrenilen baba, “Para istemiyorum, mama istiyorum” diyerek feryat etti.
Olay yerine gelen yardımsever bir esnafın, “1 yıllık masrafını ben karşılayacağım” demesi üzerine ikna olan baba, çatıdan indi.
Aşağıya inen baba polis merkezine götürülen dramatik anlar sosyal medyada gündem oldu.