Gürsel Tekin’e yakınlığı ile bilinen Özgür Çelik’in Oğuzhan Uğur’un programında CHP’li bir kadın delegeyi tehdit ettiği ortaya çıktı. Çelik, kadın delegeye yönelik tehditlerinin programda açıklanması üzerine Oğuzhan Uğur tarafından salondan çıkarıldı.
Gürsel Tekin’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanması ardından yanından ayırmadığı Özgür Çelik’in adı bu kez de ‘kadına şiddet’ ile anıldı. Çelik’in CHP’li Meltem Gökhanoğlu’nu “Kolunu kıracağım” diyerek tehdit ettiği ortaya çıktı.
CHP’li Meltem Gökhanoğlu, sosyal medya hesabından, Gürsel Tekin’in konuk olduğu Oğuzhan Uğur’un ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programında, Çelik’in kendisini “Kolunu kıracağım” diyerek tehdit ettiğini ve Oğuzhan Uğur’un bunu öğrendikten sonra Çelik’i salondan çıkardığını paylaştı. Programın yeni tanıtımında Özgür Çelik’in salondan çıkarıldığı anlara yer verildi.





















