Hastalık raporları dikkate alınmadı, göz göre göre ölüme sürüklendi…
RAPORLAR DİKKATE ALINMADI
2015 yılında re’sen emekli edilen Emniyet Müdürü Tatar’ın 5 ay önce tutuklandığı öğrenildi. Ağır kalp hastası olan Tatar’ın raporlarını sunmasına ve cezaevinde rahatsızlığının artmasına rağmen tahliye taleplerinin reddedildiği belirtiliyor.
KOĞUŞTA RAHATSIZLANDI
Emniyet Müdürü Tatar’ın, 1 Ağustos’ta koğuşta rahatsızlandığı, göğüs ağrısı şikayetiyle ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Doktorların saatler sonra hastanede yaptığı müdahale sonuç vermedi ve hayatını kaybetti.
Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Ahmet Tatar’ın, Diyarbakır Bölge Trafik Şube Müdürlüğü görevinde iken 2015 yılında emekli olduğu kaydedildi.
GERİYE ÜÇ ÇOCUĞU KALDI
Tatar’ın büyük oğlu ve kızının üniversite öğrencisi olduğu, ayrıca beş yaşında küçük bir oğlu bulunduğu öğrenildi.