Mehmet Kamış’ın hesabını çalıp kara propaganda merkezi yaptılar.
Aktifhaber’in iki gün önce maskesini düşürdüğü MİT’in kara propaganda hesaplarından twitter.com/mekanizeler hesabının bütün etkisi kırıldı.
HIRSIZLIĞI SANAL ALEME TAŞIDILAR
Ancak ilk haberimizde belirttiğimiz gibi devlet imkanarı kullanılarak yapılan hackerlıkla, ele geçirilip kirli propaganda için kullanılan hesaplar da var.
Bunların başında da twitter.com/vicdanhareketi_ isimli hesap geliyor.
OHAL KHK’sı ile kapatılan Zaman Gazetesi yönetecilerinden Mehmet Kamış’ın hesabı da bu çerçevede kullanılıyor.
Evine yapılan baskın sonrası dijital cihazları götürülen Mehmet Kamış’ın sosyal medya şifrelerini ele geçiren MİT, hesabın profilini değiştirdi. Kamış’ın hesabının ismi MİT tarafından Vicdan Hareketi olarak değiştirildi. Ardından da Hizmet Hareketi’ni içeriden bölebilmek için MİT’in elinde olan doğru bilgiler, yalan bilgilerle karıştırılarak twitler atılmaya başlandı.
REJİMİN ACİZLİĞİNİ GÖSTERİYOR
Hizmet Hareketi’ne tüm devlet gücüyle kitlesel kırım uygulayan, Hizmet gönüllülerini sosyal ölüme zorlayan Erdoğan Rejimi, tüm işkence, baskı ve gasp düzenine rağmen hedefine ulaşamadı. Hizmet Hareketi’nde iç kırılma oluşturamayan Erdoğan Rejimi çareyi, Hitler’in kara propaganda yöntemlerini günümüze modernize etmekte buldu. Bu durum, Erdoğan Rejimi’nin çaresizliğini göstermesi bakımından çarpıcı.
Özetle: mekanizeler ve vicdanhareketi hesabı MİT tarafından yönetilmektedir.