Barcelona’da dışlandı. FFP cezalısı olduğu için Atletico’ya gidemedi. Çin kapıları da kapandı. Önce Lucescu, ardından Özbek devreye girdi. Arda yeniden ‘Aslan’ oldu.
Barcelona’da dışlanan, Atletico’ya finansal fair play cezalısı olduğu için dönemeyen, Çin kulüplerinden de teklif almayan 30 yaşındaki oyuncu için devreye önce Mircea Lucescu, ardından Dursun Özbek girdi.
MENAJERİYLE OTELDE ZİRVE
A Milli Takım’ın başına geçen Lucescu, Arda’yı bırakma kararından döndürürken “Sana ihtiyacımız var. Sürekli oynayan bir takıma git” tavsiyesinde de bulundu. Daha sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski kaptanlarına yeniden forma giydirmek istediklerini açıkladı ve transfer için girişimler başladı.
Dün Point Otel’de Menajer Ahmet Bulut’la toplantı yapıldı ve Barcelona, 2.5 milyon Euro kiralama bedeliyle milli yıldıza izin verdi.
Galatasaray’ın, Arda’ya yıllık 3.8 milyon Euro garanti para ödeyeceği belirtiliyor.