'Parçalanmış hayatlar, susturulmuş Türkiye'nin yeni bölümü bugün yayınlanacak

İnsan hakları kuruluşu Huddled Masses, YouTube üzerinden yaptığı canlı yayınlarla Türkiye’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekmeye devam ediyor.

Türkiye’de, AKP iktidarında baskı ve insan hakları ihlallerine maruz kalmış kişilerin anlatımlarına yer verilen programın bu bölümünde, Aktivist Natali Avazyan, HDP İstanbul milletvekili Hüda Kaya, Haluk Savaş’ın eşi Esen Savaş, Gökhan Açıkkollu’nun eşi Tülay Açıkkollu, tutuklu harbiyeli Taha Furkan Çetinkaya'nın annesi Melek Çetinkaya, boksör Ünsal Arık, gazeteciler Arzu Yıldız, Sevinç Özarslan, Ebubekir Kara, Müberra Boşçu konuk olacak.

Huddled Masses insan hakları kuruluşunun YouTube kanalından bugün yayınlanacak programı İngilizce altyazıyla takip edebilirsiniz.


PROGRAMIN BAŞLAMA SAATİ

Chicago 12.00 pm, New York 1 pm, Londra 17:00, Berlin 18:00 ve İstanbul 20:00




 
Önceki Sonraki
TÜMÜ

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ