Ölmeden önceki son isteği tutuklu oğlunu görmekti: Hedla Aksu yaşamını yitirdi
Eklenme tarihi :

İzmir Kırıklar Cezaevi’nde bulunan tutuklu Abdülkadir Aksu’nun annesi Hedla Aksu (84), 20 Haziran’da kalp ve tansiyon rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde bu sabah yaşamını yitirdi.
Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre; anne Aksu’nun son isteği ölmeden önce oğlunu görebilmekti. Annenin son isteğinin yerine getirilmesi için, hastanenin anne Aksu’nun sağlık durumunun kritik olduğunu belirten rapor vermesi gerekiyordu.
Bu raporun cezaevi savcısına teslim edilmesi ve savcının da izin vermesi durumunda, Abdulkadir Aksu cezaevinden izinli çıkarak, hastanedeki annesini görebilecekti. Ancak devlet hastanesi ile özel hastane arasında mekik dokutulan anne Aksu'nun son isteği rapor verilmemesi nedeniyle gerçekleşmedi.
Abdülkadir Aksu’nun annesinin cenazesine katılması için cezaevini arayan aile, “Abdülkadir Aksu’nun taziyeye getirilmesi için 3 bin 500 TL verilmesi gerekiyor” denildiğini aktardı. Aile, parayı yatırmaları halinde Aksu’nun yarın taziyeye getirilebileceğini belirtti.
BENZER HABERLER
-
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı
-
Bekçilerle ilgili yeni karar: Artık gündüz görev alamayacaklar
-
AKP'li Yazıcı: Şam ile ilişkiler direkt hale gelebilir, liderler bazında görüşme mümkün
-
"Tarihimizin en büyük trajedisinden 85 milyar dolar gibi inanılmaz bir rant sağlamışlar"
-
Rektörlük, akademisyenler için MİT ve Saray’dan ‘fişleme’ belgesi istemiş
GÜNDEM HABERLERİ
-
İkinci el otomobil satışında yeni düzenleme yürürlüğe girdi
-
TMO, fındık alım tarihini açıkladı
-
Birçok ile sağanak uyarısı
-
Deterjan Pazarı vurgununda 2 tutuklama
-
'Her türlü afete dayanıklı’ denilen AFAD binasının dış kaplamaları, fırtınada uçtu
-
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirimin sebebi belli oldu
-
Ankara'da sağanak yağmur nedeniyle genç mühendis yaşamını yitirdi
-
Canan KAFTANCIOĞLU hakkında soruşturma başlatıldı
-
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Tarım Kredi tepkisi
-
Marmara'yı sağanak vurdu